Draagbaar Sonos-product kan niet worden gegroepeerd met andere kamers

Als je je Sonos Move of Roam meeneemt naar een andere locatie en je Sonos-app verbindt met een ander systeem, dan worden ze wel weergegeven in de Sonos-app, maar kunnen ze niet worden gegroepeerd met andere kamers. Je kunt nog wel bluetooth-audio afspelen op je draagbare product, maar het product kan niet worden gegroepeerd met andere Sonos-producten omdat het niet is toegevoegd aan het systeem.

Als je je draagbare product wilt groeperen met een ander Sonos-systeem op een andere locatie, moet je het product eerst resetten naar de fabrieksinstellingen en het dan toevoegen aan het tweede Sonos-systeem als een nieuw product. Wanneer je terugkeert naar je eerste Sonos-systeem, moet het draagbare product weer worden gereset en toegevoegd worden aan dat oorspronkelijke systeem.