Sonos-producten verwijderen die niet compatibel zijn met S2

Om je Sonos-systeem te updaten naar Sonos S2, moet je eerst alle Sonos-producten die niet compatibel zijn met S2 verwijderen uit je systeem. Dit kun je doen met de productverwijderingstool in de Sonos-app.

De productverwijderingstool herstelt de oorspronkelijke fabrieksinstellingen van deze producten en wist alle gebruikersgegevens zoals favorieten, playlists, muziekservice-accounts en instellingen.

De Sonos-producten die je hebt verwijderd kun je nog steeds gebruiken, maar ze moeten apart opnieuw worden geïnstalleerd met de Sonos S1 Controller-app. Hoe je dit doet, kun je lezen in ons artikel over het installeren van een apart Sonos S1-systeem.

Producten verwijderen met de verwijderingstool

1. Open de Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik op Systeemtools en tik vervolgens op Producten verwijderen.
  4. Volg de stappen op het scherm om je niet-compatibele producten te selecteren en verwijderen.

Als Producten verwijderen grijs wordt weergegeven of ontbreekt, kun je alle producten die niet compatibel zijn met S2 verwijderen door ze te resetten naar de fabrieksinstellingen. In ons artikel over Sonos S2-compatibiliteit kun je zien welke Sonos-producten niet compatibel zijn met S2.

Als de producten die niet compatibel zijn met S2 eenmaal zijn verwijderd, kun je het Sonos-systeem updaten naar S2. De nieuwe Sonos S2-app wordt je primaire Sonos-app.