Het productverwijderingshulpmiddel gebruiken in de Sonos S1 Controller-app

Als je je S1 Sonos-systeem wilt updaten naar de nieuwste Sonos-softwareversie, moet je eerst alle producten uit je systeem verwijderen die alleen compatibel zijn met S1. Dit kun je doen met de productverwijderingstool in de S1 Controller-app.

Het productverwijderingshulpmiddel zal deze producten terugzetten naar de fabrieksinstellingen en alle gebruikersgegevens wissen, inclusief favorieten, afspeellijsten, accounts van muziekservices en instellingen.

Je kunt de verwijderde Sonos-producten nog steeds gebruiken, maar ze moeten opnieuw apart worden ingesteld met de Sonos S1 Controller-app na de update. Je kunt leren hoe dit te doen in ons artikel over het instellen van een apart Sonos S1-systeem.

Verwijder producten met het verwijderingshulpmiddel

1. Open de Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android.
  2. Vanuit de Instellingen tab, selecteer Systeem.
  3. SelecteerSysteemtools, selecteer danProducten verwijderen.
  4. Volg de stappen op het scherm om je incompatibele producten te selecteren en te verwijderen.

Als Producten verwijderen is uitgegrijsd of ontbreekt, kun je producten die alleen compatibel zijn met S1 verwijderen door ze te resetten naar hun fabrieksinstellingen. Je kunt controleren welke producten alleen compatibel zijn met S1 in ons artikel over Sonos-productcompatibiliteit.