Sonos Voice Control installeren

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S2 vereist

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Sonos Voice Control installeert op je Sonos-systeem. Zodra Sonos Voice Control is geïnstalleerd, kun je het gebruiken om muziek op te vragen, het afspelen te bedienen, kamers te groeperen en groepen op te heffen, en meer.

Sonos Voice Control is beschikbaar in Amerikaans Engels en Frans.

Voordat je begint

• Update je Sonos-systeem naar de nieuwste versie.
  • Je kunt Sonos Voice Control toevoegen aan ieder Sonos-systeem met een Sonos-product met stembediening.
  • Hoewel het niet mogelijk is om Sonos Voice Control en de Google Assistent op dezelfde speaker te activeren, kun je de Google Assistent wel activeren op een andere speaker in hetzelfde systeem.

Sonos Voice Control toevoegen

1. Open de Sonos S2-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Services en stem.
  3. Tik op Voeg een spraakassistent toe.
  4. Tik op Sonos Voice Control.
  5. Volg de aanwijzingen in de app om de Sonos Voice Control toe te voegen aan je Sonos-systeem.

Sonos Voice Control gebruiken

Sonos Voice Control biedt je snelle en nauwkeurige bediening van je muziek en Sonos-systeem Lees hier meer over in ons artikel Sonos bedienen met Sonos Voice Control.

Muziekdiensten zoals Apple Music werken met Sonos Voice Control. Zie ons artikel voor de volledige lijst met muziekdiensten die kunnen worden gebruikt. Heb je meerdere muziekdiensten, zorg dan dat je je favoriete dienst instelt als standaard.

Problemen oplossen met Sonos Voice Control

Als Sonos Voice Control niet reageert of als je opdrachten niet werken, zie dan ons artikel over problemen met Sonos Voice Control oplossen.