Je Sonos Sub Mini installeren

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S2 vereist

Dit artikel legt uit hoe je je Sonos Sub Mini installeert. Meer informatie over de productfuncties en -specificaties zijn te vinden op de productpagina voor Sub Mini.

Voor je begint

• Plaats je Sub Mini op de gewenste plek en steek de stekker in het stopcontact. Zorg ervoor dat ten minste één kant van de gleuf vrij is. Blokkeer de opening aan de voorkant niet als je hem verticaal tegen een muur plaatst.
  • Sub Mini kan echter niet worden toegevoegd aan niet-versterkte of draagbare Sonos-producten. Zie alle Sonos-producten die Sub Mini ondersteunen.
  • Als je tegelijkertijd een Sonos home cinema-speaker en Sub Mini installeert, installeer dan eerst de home cinema-speaker. De app leidt je tijdens het installatieproces door het toevoegen van je Sub Mini.
  • Volg de onderstaande stappen als je een Sub Mini toevoegt aan een Sonos-speaker die al geïnstalleerd is.

Een Sub Mini toevoegen

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op de kamer waaraan je een Sub Mini wilt toevoegen.
  4. Tik op Sub Mini verbinden.
  5. Volg de aanwijzingen om de Sub Mini toe te voegen aan je Sonos-systeem.

Als je je Sub Mini al hebt geïnstalleerd, maar hem in een andere kamer wilt gebruiken, lees dan ons artikel Je Sub verwijderen.

Problemen bij het installeren?

Als je Sonos Sub Mini problemen heeft met het maken van verbinding tijdens het installeren, raadpleeg dan ons artikel ‘Product niet gevonden’ voor hulp.

De geluidsinstellingen van Sub Mini wijzigen

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op de kamer waar je Sub Mini zich bevindt.
  4. Tik bij Geluid op Audio van Sub.

Je kunt de onderstaande instellingen aanpassen.

Instelling

Omschrijving

Sub

Tik op de schakelaar om de audio van Sub Mini aan of uit te zetten.

Volumeniveau Sub

Gebruik de schuifbalk om het volume van Sub Mini harder of zachter te zetten.

Faseregeling

Kies 0° of 180° om de faseregeling van de audio van je Sub Mini in te stellen. Pas de instelling aan als je niet genoeg bass hoort op je normale luisterpositie.

Faseregeling wordt ingesteld wanneer je Trueplay gebruikt in een kamer met een Sub Mini en kan niet worden aangepast als Trueplay speaker tuning is ingeschakeld.

Resetten

Tik hierop om alle geluidsinstellingen voor Sub Mini naar hun standaard waarden te resetten.