Je Sonos Sub Mini installeren

Dit artikel legt uit hoe je je Sonos Sub Mini installeert. Meer informatie over de productfuncties en -specificaties zijn te vinden op de productpagina voor Sub Mini.

Voordat je begint

• Plaats je Sub Mini op de gewenste plek en steek de stekker in het stopcontact. Zorg ervoor dat ten minste één kant van de sleuf vrij is van obstructies. Als je hem verticaal tegen een muur plaatst, blokkeer dan niet de opening aan de voorkant.
  • Sub Mini kan niet worden toegevoegd aan niet-versterkte of draagbare Sonos-producten.Bekijk alle Sonos-producten die Sub Mini ondersteunen.
  • Als je tegelijkertijd een Sonos home-cinema speaker en een Sub Mini installeert, stel dan eerst de home-cinema speaker in. De app zal je begeleiden bij het toevoegen van je Sub Mini tijdens het installatieproces.
  • Als je een Sub Mini toevoegt aan een Sonos-speaker die al is ingesteld, volg dan de onderstaande stappen.

Voeg een Sub Mini toe

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het Instellingen menu.
  3. Selecteer onder Mijn Systeem de kamer waar je je Sub Mini aan wilt toevoegen.
  4. Selecteer Sub verbinden.
  5. Volg de aanwijzingen om de Sub Mini aan je Sonos-systeem toe te voegen.

Als je je Sub Mini al hebt geïnstalleerd maar deze in een andere kamer wilt gebruiken, raadpleeg dan ons artikel over het verwijderen van je Sub.

Problemen bij het installeren?

Als je Sonos Sub Mini problemen heeft met het maken van verbinding tijdens het installeren, raadpleeg dan ons ‘Product niet gevonden’ artikel voor hulp.

Wijzig de audio-instellingen van de Sub Mini

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het  Instellingen menu.
  3. Selecteer onder Over mijn systeem de kamer waarin je Sub Mini zich bevindt.
  4. Onder Geluid, selecteer Audio van de Sub.

Je kunt de onderstaande instellingen aanpassen.

Instelling

Beschrijving

Sub

Tik op de schakelaar om het geluid van de Sub Mini in of uit te schakelen.

Subniveau

Gebruik de schuifregelaar om het volume van het geluid van de Sub Mini te verhogen of te verlagen.

Fasecontrole

Kies 0° of 180° om de fase van het geluid van de Sub Mini om te draaien. Pas deze instelling aan als je niet genoeg bas hoort op je gebruikelijke luisterpositie.

Fasecontrole wordt ingesteld wanneer je Trueplay een kamer met een Sub Mini en kan niet worden gewijzigd terwijl Trueplay-tuning is ingeschakeld.

Resetten

Tik hier om alle audio-instellingen van de Sub Mini te resetten naar de standaardwaarden.