Je Sonos-systeem overzetten naar een nieuw account

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Sonos-systeem overzet naar een nieuw account. Dit komt van pas als je een nieuw Sonos-account hebt aangemaakt of producten gebruikt die je al eerder had en die nog steeds geregistreerd staan op het originele account.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het menu Instellingen en selecteer Beheren naast je systeem.
    • Als je de S1 Controller-app gebruikt, ga naar het tabblad Instellingen en selecteer Systeem.
  3. Selecteer Eigendom van systeem overdragen en volg de aanwijzingen.

Eigenaarschap overdragen zonder toegang tot een Sonos-account

Om het eigenaarschap van een systeem over te dragen moet je Sonos-app zijn ingelogd op je Sonos-account. Kun je niet inloggen op je Sonos-account in de app, dan moet je je Sonos-producten resetten naar de fabrieksinstellingen en vervolgens installeren als een nieuw systeem. De huidige informatie en instellingen van je Sonos-systeem worden dan gewist.

Je kunt een nieuw account aanmaken of inloggen op een ander account tijdens het installeren van een nieuw systeem.

1. Elk Sonos-product resetten naar de fabrieksinstellingen.
  2. Je Sonos-app resetten.
  3. Sluit en heropen de Sonos-app en kies Een nieuw systeem installeren.
  4. Maak een nieuw account aan of log in op een ander account en voeg dan al je Sonos-producten toe aan het nieuwe systeem.

Extra informatie

• Als je een abonnement hebt op Sonos Radio HD, zal je ook je abonnement moeten overzetten door je Sonos Radio HD-abonnement op je oude account te annuleren. Vervolgens neem je opnieuw een abonnement, maar nu op je nieuwe account. Zie ons artikel over het beheren van je Sonos Radio HD-abonnement voor informatie over hoe je een abonnement annuleert.
  • Als je spraakdiensten hebt gekoppeld aan je Sonos-systeem, moet je de dienst verwijderen en opnieuw toevoegen aan Sonos nadat de overdracht is voltooid.