Gebruik van de knopbediening op Sonos-producten

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Sonos-systeem bedient met de knoppen op je Sonos-producten, zoals de Play:1 en Playbar. Lees voor producten zoals Sonos One en Move, die in plaats van knoppen touchbediening hebben, ons artikel over gebruik van touchbediening.

Afspelen en pauzeren

• Druk eenmaal op de Play/Pauze-knop om muziek af te spelen of te pauzeren.

Het volume aanpassen

• Druk op de plusknop + om het volume harder te zetten.
  • Druk op de minknop - om het volume zachter te zetten.

Nummers overslaan

• Druk tweemaal op de Play/Pauze-knop om een nummer over te slaan (wanneer van toepassing).
  • Druk driemaal op de Play/Pauze-knop om een nummer over te slaan (wanneer van toepassing).

Kamers groeperen

1. Houd de Play/Pauze-knop op een product ingedrukt om hem te groeperen met een andere kamer die geluid afspeelt. Als meerdere kamers een andere content afspelen, houd je de Play/Pauze-knop ingedrukt om door alle kamers te lopen die content afspelen.
  2. Het product waarbij je de Play/Pauze-knop loslaat wordt nu gegroepeerd met de kamer die de muziek afspeelt die je wilt horen.

Knopbediening uitschakelen

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen, tik op Systeem en kies het product waarin je de touchbediening wilt uitschakelen.
  3. Tik op Touchbediening om de touchbediening voor dat apparaat uit of weer in te schakelen.