Een Sonos-account aanmaken

Als je voor de eerste keer een Sonos-systeem installeert, moet je een account aanmaken. Met dit account kun je je producten registreren, updates ontvangen en het maakt naadloze integratie mogelijk met diensten als Spotify en Amazon Alexa. Je kunt hetzelfde Sonos-account op meerdere Sonos-systemen gebruiken, maar je kunt niet met meerdere accounts inloggen op één systeem. Bekijk ons privacybeleid voor een volledig overzicht van de informatie die we verzamelen bij het aanmaken van een account, en hoe die informatie wordt gebruikt.

Sonos voor de eerste keer installeren

Bij de installatie van een Sonos-systeem wordt je gevraagd om in te loggen of een account aan te maken. Je Sonos-account moet je verifiëren via e-mail, dus zorg ervoor dat je je account registreert met een actief e-mailadres. Vermijd het gebruik van niet-persoonlijke e-mailadressen.<li>Geen veelvoorkomende wachtwoorden</li>
<li>Eerder gebruikte wachtwoorden kunnen niet opnieuw worden gebruikt</li>

Op iOS of Android:

1. Download de Sonos-app.
  2. Begin met het installeren van je systeem door te tikken opEen nieuw Sonos-systeem installeren.
  3. Voer je e-mailadres in en tik op Doorgaan.
  4. Voer het wachtwoord in dat je voor je account wilt gebruiken en tik daarna op Account aanmaken.
  5. Volg de aanwijzingen om de aanmaak van je Sonos-account te voltooien.

Als je geen e-mail met accountverificatie hebt ontvangen, tik dan op Ik heb geen e-mail ontvangen. Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen, lees dan het volgende artikel met dingen die je kunt proberen: Ik ontvang geen e-mails van Sonos

Een nieuw account aanmaken om een bestaand systeem te registreren

1. Ga naar https://www.sonos.com/login/create/ om een nieuw Sonos-account aan te maken.
  2. Volg na het aanmaken van je account de stappen in ons artikel Je systeem overzetten naar een nieuw account.