Fout 10 bij het updaten van Sonos

Fout 10 treedt op wanneer er een probleem is met het upgraden van de firmware van je Sonos-systeem.

Dit kan gebeuren wanneer de Sonos-app probeert een update uit te voeren terwijl het Sonos-systeem een mix van producten bevat die op S1- en S2-software draaien. Om deze fout op te lossen, fabrieksreset alle Sonos-producten in je systeem die alleen compatibel zijn met de S1 Controller-app. Deze producten kunnen vervolgens worden ingesteld als een apart S1 Sonos-systeem.

Nadat je S1-only producten zijn gereset, probeer dan het updateproces opnieuw te doorlopen.