Fout 10 bij het updaten van Sonos

Fout 10 doet zich voor als er een probleem ontstaat met het upgraden van de firmware van je Sonos-systeem.

Dit kan gebeuren als de Sonos S2-app probeert een update uit te voeren terwijl het Sonos-systeem een combinatie van producten bevat die op S1- en S2-software draaien. Controleer om deze fout op te lossen het tabblad Systeem in de S2-app voor producten die aangeven 'Niet compatibel' te zijn en reset ze naar hun fabrieksinstellingen. Deze producten kunnen worden geïnstalleerd als een apart S1 Sonos-systeem.