Produkter mangler i Sonos-appen

Sonos-produkter kan forsvinne fra appen hvis de har mistet tilkoblingen til nettverket ditt eller har blitt slått av uventet. Denne artikkelen forklarer hva du skal gjøre hvis Sonos-produktene dine har forsvunnet fra Systemvisningen eller Innstillinger-menyen i Sonos-appen for iOS eller Android.

Hvis du ikke kan bruke Sonos-systemet ditt i det hele tatt og appen din viser en "Ikke tilkoblet" feilmelding, se vår artikkel om Sonos-appen viser en "Fant ingen produkter" skjerm.

Raske løsninger for et manglende Sonos-produkt

Sjekk strømforsyningen til det manglende produktet

Sonos-produktet kan ha forsvunnet fra Sonos-appen hvis det har mistet strømtilførselen. Kontroller at strømledningen til produktet er plugget godt inn og koblet til en fungerende strømkontakt.

Du kan sjekke om et Sonos-produkt er slått på og svarer ved å trykke på knappen Spill av / sett på pause og se om statuslyset reagerer.

Start det manglende produktet på nytt

Følg trinnene i vår artikkel om hvordan du starter Sonos-produkter på nytt for hvert manglende produkt. Når produktet er ferdig med å slå seg på, sjekk Sonos-appen for å se om det har dukket opp igjen.

Hvis produktet har et blinkende grønt lys etter at det er slått på, må dulegge det til i anlegget igjen.

Start ruteren på nytt

Koble ruteren fra strømmen i ti sekunder og koble den deretter til igjen. Det kan ta flere minutter før ruteren er tilbake på nett. Når nettverket ditt er tilbake, sjekk Sonos-appen for å se om produktet har dukket opp igjen.

Slik forhindrer du at Sonos-produkter mister forbindelsen

Hvis Sonos-produktene dine ofte forsvinner fra Sonos-appen, har de kanskje vansker med å holde forbindelsen til nettverket.

Flytt Sonos-produktet nærmere ruteren

Hvis Sonos-produktet er langt unna ruteren, kan det ha vansker med å holde seg koblet til det trådløse nettverket. Prøv å flytte produktet nærmere ruteren for å forhindre utfall i fremtiden. Hvis Sonos-anlegget ditt har en kablet konfigurering, flytt produktet nærmere det nest nærmeste Sonos-produktet i stedet.

Fjerne eventuelle trådløse forstyrrelser

Trådløse forstyrrelser kan gjøre det vanskeligere for Sonos-produkter å holde seg tilkoblet nettverket ditt.

Du kan lese artikkelen vår om hvordan du reduserer trådløse forstyrrelser for å finne ut hvordan du endrer trådløs kanal og flytter Sonos unna visse elektroniske enheter for å unngå forstyrrelser.