Bluetooth-lyden stopper eller har avbrudd

Denne artikkelen gir deg vanlige løsninger for lydavbrytelser når du spiller av musikk til et bærbart Sonos-produkt over Bluetooth.

Hvis du har problemer med å pare det bærbare Sonos-produktet med en Bluetooth-enhet, se artikkelen vår om problemer med å koble til Sonos via Bluetooth.

1. Flytt Bluetooth-enheten nærmere det bærbare Sonos-produktet

Bluetooth-signalet påvirkes av avstanden mellom enhetene. Pass på at Bluetooth-enheten og det bærbare Sonos-produktet ikke er mer enn 10 meter fra hverandre (denne avstanden varierer med omgivelsene) for å sikre en god forbindelse.

2. Kontroller dataforbindelsen på mobilenheten

Sørg for at mobilenheten har tilstrekkelig Wi-Fi- eller mobildataforbindelse hvis du bruker en strømmetjeneste som musikkilde. Du kan teste forbindelsen ved å slå av Bluetooth på enheten for å koble deg fra det bærbare Sonos-produktet og så spille av musikkilden. Forbindelsen er i orden hvis den spilles av uten problemer.

3. Redusere trådløse forstyrrelser

Flytt Bluetooth-enheten og det bærbare Sonos-produktet hvis de er i nærheten av noen enheter eller materialer som kan forstyrre Bluetooth-signalene, slik som mikrobølgeovner, trådløse telefoner, metall og betong. Du kan lese mer om enheter og materialer som kan forstyrre trådløse signaler, i artikkelen vår om hvordan man reduserer trådløse forstyrrelser.