Kompatibilitet med Charter / Spectrum SAX2V1S, SAX2V1R, SAX1V1S

Disse ruterne har et kjent problem som forhindrer dem i å fungere med Sonos. Løsningen nedenfor vil sikre at de vil fungere med Sonos.

Problem

Når Sonos-systemet ditt er i en trådløs konfigurasjon, forsvinner Sonos-produktene fra Sonos-appen.

Løsning

Charter / Spectrum har løst dette problemet med nylige firmwareoppdateringer for disse ruterne. Kontakt Charter / Spectrum's kundeserviceteam for å lære hvordan du oppdaterer ruteren din sin firmware.

Når du snakker med deres serviceteam, vær vennlig å forsikre deg om at ruteren din er på en av de godkjente firmwareversjonene:

• Sagemcom 6E (firmware 1.5.6)
  • Sagemcom 6 (firmware 4.4.4)
  • Sercomm 6E (firmware 1.3.6)

Du kan også løse dette problemet ved å bruke Sonos-systemet ditt i en kablet konfigurasjon.