Nedgradere et Sonos-produkt fra S2 til S1

• Mobilenhet er påkrevd

Noen Sonos-produkter må nedgraderes til S1 før de kan legges til i et S1-anlegg. Sonos S1 Controller-appen gir deg beskjed om produktet du konfigurerer må nedgraderes før det kan legges til i Sonos S1-anlegget ditt. Denne artikkelen leder deg gjennom programvareprosessen for nedgradering.

Hvis du ikke er sikker på om Sonos-produktet kan nedgraderes til S1, se denne kompatibilitetsartikkelen for å se om det står på listen under «Fungerer med alle Sonos-appene.»

Før du begynner

• Last ned Sonos S2-appen for iOS eller Android. Hvis du allerede har lastet ned S2-appen, kontroller at den er oppdatert til siste versjon. S2-appen er nødvendig for å gjennomgå nedgraderingsprosessen.

Hvis du bare bruker S1 Controller-appen til å styre Sonos

1. Pass på at Sonos-produktet som du vil nedgradere, har blitt tilbakestilt. Et Sonos-produkt som er tilbakestilt, vil vise et blinkende grønt statuslys.
  2. Last ned og åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android.
  3. Når du blir spurt om å Konfigurere eller Bli med i et anlegg, trykker du på Flere alternativer nederst på skjermen.
  4. Trykk på Nedgradere et produkt til S1.
  5. Appen vil oppdage produktet ditt i nærheten. Følg instruksjonene for å nedgradere produktets programvare til S1.
  6. Så snart nedgraderingsprosessen er fullført, lukker du S2-appen og åpner Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android. Så legger du til produktet i S1-anlegget ditt.

Hvis du bruker både S1- og S2-appen for å styre Sonos

1. Pass på at Sonos-produktet som du vil nedgradere, har blitt tilbakestilt. Et Sonos-produkt som er tilbakestilt, vil vise et blinkende grønt statuslys.
  2. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android. Hvis du blir bedt om å legge til Sonos-produktet som du akkurat har tilbakestilt, avvis sprettoppvinduet.
  3. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på Brukerstøtte.
  4. Trykk på Nedgradere et produkt til S1.
  5. Appen vil oppdage produktet ditt i nærheten. Følg instruksjonene for å nedgradere produktets programvare til S1.
  6. Så snart nedgraderingsprosessen er fullført, avviser du alle sprettoppvinduer du ser som spør om du vil konfigurere det nedgraderte produktet.
  7. Lukk S2-appen og åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android. Deretter legger du til produktet i S1-anlegget ditt.