Feil 1001 og 1002 når du bruker musikkbiblioteket

Sonos-appen kan vise Feil 1001 eller Feil 1002 når Sonos-systemet har problemer med å koble seg til musikkbiblioteket på datamaskinen eller NAS-stasjonen din. Disse feilene oppstår vanligvis når datamaskinen eller NAS-stasjonen enten er frakoblet eller har vansker med å opprettholde en pålitelig forbindelse med nettverket.

Hvis du ser Feil 1001 eller 1002 når du bruker musikkbiblioteket:

• Kontroller datamaskinen eller NAS-stasjonen for å sikre at de er slått på og aktive.

• Hvis musikkbiblioteket ditt er lagret på en datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket, kontroller at den har en sterk trådløs forbindelse til ruteren.

• En brannmur kan blokkere Sonos slik at den ikke får tilstrekkelig forbindelse med datamaskinen. Hvis det er installert en brannmur på datamaskinen, sørg for at den er konfigurert for Sonos ved å følge disse trinnene.

Du finner mer informasjon i artikkelen vår om å feilsøke problemer med musikkbiblioteket.