Feil 1009 ved oppdatering av Sonos

Feil 1009 oppstår når Sonos-produktene ikke var i stand til å koble seg til nettverket ditt etter at de ble oppdatert. Nedenfor er noen vanlige trinn du kan prøve for å løse denne feilen.

Kontroller statuslyset på Sonos-produktene

Hvis lyset på Sonos-produktet lyser jevnt eller blinker hvitt, følg resten av trinnene nedenfor. Hvis du merker noen annen oppførsel på statuslyset, se artikkelen om Sonos LED-lys for mer informasjon.

Start Sonos-produktene på nytt

Start alle Sonos-produktene på nytt. Så snart du har startet alle Sonos-produktene på nytt, kontroller at de vises i Sonos-appen. Deretter prøver du å oppdatere dem på nytt.

Flytt deg nærmere den trådløse ruteren

Om mulig, flytt enheten med Sonos-appen nærmere ruteren og prøv oppdateringen på nytt.