Feil 1014 ved oppdatering av Sonos

Feil 1014 oppstår når ett eller flere Sonos-produkter har vansker med å installere oppdateringen. Nedenfor er noen vanlige trinn du kan prøve for å løse denne feilen.

Prøv å oppdatere på nytt

Etter at du har mottatt feilen, trykk på Prøv igjen for å oppdatere på nytt. Du kan også starte oppdateringen på nytt ved å gå til fanen Innstillinger, trykke på System > Systemoppdateringer > Sjekk etter oppdateringer.

Start Sonos-produktene på nytt

Start alle Sonos-produktene på nytt. Så snart du har startet alle Sonos-produktene på nytt, kontroller at de vises i Sonos-appen. Deretter prøver du å oppdatere dem på nytt.