Feil 9 ved oppdatering av Sonos

Feil 9 oppstår når det er et problem med nedgradering av Sonos-anleggets fastvare.

Dette kan skje når Sonos S1 Controller-appen prøver å utføre en oppdatering på et Sonos-anlegg med en blanding av produkter som kjører S1- og S2-programvare. For å rette på dette kan du enten fjerne S1-produktene fra anlegget ditt, eller du kan nedgradere S2-produktene til S1.

For å fjerne S1-produktene, bruker du produktfjerningsverktøyet for å tilbakestille og fjerne dem fra anlegget. Disse produktene kan deretter konfigureres på nytt som et separat S1 Sonos-anlegg.

For å nedgradere S2-produktene tilbake til S1, følger du trinnene i artikkelen om nedgraderingsprosessen, og legger dem deretter tilbake til anlegget med S1-appen.

Feil 9 kan også oppstå etter at du fjerner deg selv fra et Sonos betaprogram og Sonos-spillerne skal gå tilbake til den vanlige versjonen av fastvaren. Hvis du ser denne feilen etter at du har forlatt et betaprogram, kontakt brukerstøtte for Sonos for mer hjelp.