Bruke produktfjerningsverktøyet i Sonos S1 Controller-appen

Hvis du ønsker å oppdatere ditt S1 Sonos-anlegg til den nyeste Sonos-programvareversjonen, må du først fjerne eventuelle produkter fra anlegget som er kun kompatible med S1. Dette kan du gjøre ved å bruke produktfjerningsverktøyet i S1 Controller-appen.

Verktøyet for fjerning av produkter vil tilbakestille disse produktene til fabrikkinnstillingene og slette all brukerdata, inkludert favoritter, spillelister, kontoer for musikktjenester og innstillinger.

Du kan fortsatt bruke Sonos-produktene du fjernet, men de må settes opp på nytt separat ved hjelp av Sonos S1 Controller-appen etter oppdatering. Du kan lære hvordan du gjør dette i vår artikkel om oppsett av et separat Sonos S1-system.

Fjern produkter ved hjelp av fjerningsverktøyet

1. Åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android.
  2. Fra Innstillinger-fanen, velg System.
  3. Velg Systemverktøy, deretter velger du Fjern produkter.
  4. Følg anvisningene på skjermen for å velge og fjerne dine inkompatible produkter.

Hvis Fjern produkter er grått ut eller mangler, kan du fjerne produkter som kun er kompatible med S1 ved å tilbakestille dem til fabrikkinnstillingene. Du kan sjekke hvilke produkter som kun er kompatible med S1 i vår artikkel om kompatibilitet med Sonos-produkter.