Feil 913 ved tillegg av en musikkbiblioteksdeling

Sonos-appen viser feil 913 når den prøver å koble til en delt musikkmappe ved bruk av en ikke-støttet delingsprotokoll. For at Sonos skal kunne koble til en delt musikkmappe, må den deles ved bruk av SMBv2 eller SMBv3.

Feil 913 når du legger til en musikkmappe fra macOS eller Windows

Denne feilen oppstår ofte når du prøver å legge til et musikkbibliotek ved bruk av Sonos-appene for macOS eller Windows, spesielt når du velger enten "Musikkmappe" eller "En annen mappe eller stasjon koblet til datamaskinen min" alternativer. Disse metodene for å dele en musikkmappe støttes ikke lenger.

For å fikse denne feilen, følg trinnene nedenfor for å legge til musikkmappen din via nettverksbanen i stedet:

1. Del musikkmappen din manuelt på det lokale nettverket ved å følge instruksjonene i en av disse artiklene:
    1. Del musikkmappen din på macOS med Sonos
    2. Del musikkmappen din på Windows med Sonos
  2. Legg til den delte musikkmappen din i Sonos ved å bruke nettverksbanen.

Feil 913 ved tillegg av en musikkmappe på en NAS-enhet

Hvis du legger til et musikkbibliotek på en NAS-enhet, betyr Feil 913 at NAS-enheten deler musikkmappen sin ved hjelp av en ikke-støttet delingsprotokoll som SMBv1. For å løse dette, juster innstillingene på NAS-enheten til å dele musikkmappen ved hjelp av SMBv2 eller SMBv3, og prøv deretter å legge til musikkbiblioteket ditt igjen. Se i manualen til NAS-enheten for informasjon om hvordan du sjekker eller endrer SMB-innstillingen.