Bli kjent med Sonos Roam

Finn ut mer om Sonos Roams viktigste funksjoner, slik som avspillingskontroller, Bluetooth-paring, gruppering og lading.

Bluetooth

For å pare en enhet, trykk og hold inne av/på-knappen i omkring to sekunder til du hører den andre tonen.

Blinker blått: Klar for paring
Fast blått: Koblet til enhet

Avspillingskontroller

Trykk for å spille av lyd eller sette den på pause.

Trykk på + eller − for små volumjusteringer. Trykk og hold inne for å endre volumet raskt.

Dobbeltrykk på Spill av / Sett på pause for å hoppe til neste spor.

Trippeltrykk på Spill av / Sett på pause for å spille av forrige spor.

Stemme

Legg til en stemmeassistent til Roam og styr Sonos-anlegget med stemmen. Se artikkelen vår om å legge til en stemmeassistent for å finne ut mer.

Automatisk Trueplay™

Når automatisk Trueplay er aktivert og mikrofonen er slått på, vil Roam automatisk justere lyden slik at den passer med omgivelsene. Du kan lese mer i artikkelen Automatisk Trueplay.

Gruppering og bytting av lyd

Grupper med det nærmeste Sonos-produktet ved å trykke og holde inne Spill av / sett på pause-knappen til du hører den andre tonen.

Bytt lyd med den nærmeste Sonos-høyttaleren ved å trykke og holde inne Spill av / sett på pause til du hører den tredje tonen.

Batteri og lading

Trykk på av/på-knappen én gang for å sove. Vekk Roam ved å trykke på en hvilken som helst knapp.

Trykk og hold inne strømknappen i fem sekunder for å slå av. Trykk én gang for å slå Roam på igjen.

Batterilyset blinker oransje når batterinivået er lavt. Finn ut mer om å lade Roam.

Bruk USB-C-kabelen som følger med til å koble Roam til en støttet lader. Roam kan også lades med Sonos trådløs lader eller en trådløs, Qi-sertifisert lader.