Importerte spillelister som mangler i Sonos-musikkbiblioteket

Sonos importerer spillelistene dine fra spillelistefiler i den delte musikkmappen. Hvis noen eller alle de importerte spillelistene mangler, betyr det at Sonos ikke kunne finne eller lese spillelistefilene dine. Forslagene nedenfor vil hjelpe deg med å finne og legge til de manglende spillelistene.

Legg til datamaskinens musikk-mappe

Populære musikkprogrammer som Apple Music-appen og Windows Media Player lagrer spillelistene sine i datamaskinens standard musikkmappe. Kontroller for å sikre at mappen Min musikk er lagt til i Sonos ved å følge trinnene i artikkelen om å legge til musikkbiblioteket ditt.

Hvis spillelistene dine fremdeles mangler etter at musikkmappen din er lagt til, er det mulig at spillelistefilene dine er lagret i en annen mappe på datamaskinen din. Finn ut hvor spillelistefilene er lagret før du legger den musikkmappen til i biblioteket ditt, slik at Sonos kan indeksere de riktige filene.

Sjekk spillelistens filformat

Sonos kan importere spillelister fra Music-appen på macOS så vel som iTunes-appen på macOS og Windows ved å lese XML-filen for appens musikkbibliotek. Dessuten støtter Sonos spillelistefiler i formatene M3U, WPL og PLS som opprettes med programmer som WinAmp og Windows Media Player.

Hvis spillelisten er lagret i et annet format, kan ikke Sonos importere den til musikkbiblioteket ditt.

Redusere store spillelister

Sonos kan maksimalt indeksere 1000 spillelister med opptil 40 000 sanger til sammen innenfor alle dine importerte spillelister. Hvis du har overskredet denne grensen, vil noen av spillelistene eller sangene dine ikke være synlige i seksjonen for importerte spillelister i musikkbiblioteket ditt.

Hvis noen av spillelistene dine inneholder et høyt antall spor (for eksempel en spilleliste som inneholder hele musikksamlingen din), reorganiser eller slett disse spillelistene før du oppdaterer musikkbibliotekindeksen.