Hør på podkaster på Sonos

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan lytte til podkaster på Sonos. Du kan strømme podkaster til Sonos ved hjelp av direkte styring, AirPlay, Sonos-appen, eller spille av nedlastede podkaster fra et Sonos musikkbibliotek.

Strømme podkaster ved hjelp av Apple AirPlay eller direkte styring

Den enkleste måten å strømme podkaster til Sonos på er ved å bruke AirPlay på en støttet iOS- eller MacOS-enhet, eller ved å bruke en tjeneste som støtter direkte styring.

AirPlay

Hvis du har en støttet iOS- eller MacOS-enhet, kan du strømme all lyd fra den enheten direkte til Sonos med AirPlay, inkludert lyd fra podkast-appen. Se artikkelen vår om å bruke AirPlay med Sonos for mer informasjon.

Direktestyring

Tjenester som Spotify og iHeartRadio støtter direkte styring. Direkte styring gjør at du kan spille av en podkast fra tjenestens app, og så caste lyden direkte til Sonos. Se artikkelen vår om direkte styring for en liste over tjenester som støtter det.

Strøm podkaster fra Sonos-appen

Noen tjenester lar deg bla gjennom, søke og spille av podkaster fra Sonos-appen. Ikke alle tjenester som leverer podkaster vil ha podkastkatalogene sine tilgjengelige i Sonos-appen til å bla gjennom eller søke. Hvis du ikke kan finne podkasten du ser etter i Sonos-appen, anbefaler vi at du bruker direkte styring eller AirPlay.

Bla gjennom

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på fanen  Bla gjennom.
  3. Trykk på den ønskede tjenesten for å bla gjennom innholdet deres.

Søk

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på fanen  Søk.
  3. Trykk på filteret Podkaster og Programmer på toppen.
  4. Søk etter en podkast.

Strøm nedlastede podkaster til Sonos

Podkaster lagret på en Android-enhet

Last ned podkastene til mappen Podkaster på Android-enheten din. For at podkaster skal vises i Sonos-appen under På denne enheten, må de være lagret i Podkaster-mappen på Android-styringsenheten. Podkaster-mappen må være i rotmappen på Android-enheten. Hvis du har podkaster lagret i Musikk-mappen, vises podkastene under musikk, ikke Podkaster. For mer informasjon, se artikkelen vår om å spille av musikk lagret på Android-enheten din.

Podkaster lagret på en datamaskin

Hvis du har podkaster som er lastet ned til en macOS- eller Windows-datamaskin, kan du spille av disse på Sonos ved å legge dem til et Sonos musikkbibliotek.