Svarer ikke-feil når du bruker musikkbiblioteket

Sonos-appen kan vise feilen «svarer ikke» når Sonos-systemet har problemer med å koble seg til musikkbiblioteket. Feilen inkluderer nettverksnavnet på datamaskinen eller enheten som Sonos prøver å koble seg til.

Denne feilen betyr at Sonos er i stand til å se datamaskinen i nettverket, men datamaskinen reagerer ikke på anmodningen om å dele. Sonos kobler seg til riktig enhet, men enheten slipper ikke Sonos gjennom.

Hvis du ser feilen «svarer ikke» når du bruker musikkbiblioteket:

Det er sannsynlig at det er en brannmur som blokkerer datamaskinen fra å dele musikkfilene med Sonos. Følg trinnene i brannmurartikkelen vår for å konfigurere brannmuren slik at den tillater fildeling.

Du finner mer informasjon i artikkelen vår om å feilsøke problemer med musikkbiblioteket.