Sette opp Sonos Move

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen vil veilede deg gjennom konfigureringen av Sonos Move på det trådløse nettverket. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Move.

Før du begynner

• Koble den inkluderte ladesokkelen til en strømkontakt, og plasser Sonos Move på ladesokkelen for å slå den på. Et blinkende grønt lys vises øverst på Move når den er klar til å konfigureres.

• Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Appen vil veilede deg gjennom konfigureringsprosessen.

• Sonos Move må konfigureres på et trådløst nettverk før høyttaleren kan brukes som en Bluetooth-høyttaler.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Move

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1-appen, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Move og legge til musikktjenester.

Legge Move til et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Move til Sonos-systemet.

Problemer under konfigurering?

Hvis det er vanskelig å koble til Sonos Move under konfigureringen, se artikkelen vår om feilen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Når den er konfigurert og koblet til nettverket, kan du når som helst bytte Move til Bluetooth-modus. I artikkelen Pare Sonos Move med Bluetooth finner du instruksjoner om hvordan du parer Move til Bluetooth-enheter.

Merk at Sonos Move må være innenfor rekkevidden til det trådløse nettverket, selv om den står nært et annet Sonos-produkt. Move kan koble seg til ruterens trådløse nettverk, men ikke det separate trådløse nettverket som opprettes av et kablet Sonos-produkt.

Du finner mer informasjon om Sonos Move og funksjonene dens i artiklene Slik lader du Move, Ta med Move utendørs, og Automatisk Trueplay.