Fjern et Wi-Fi-nettverk fra Sonos-anlegget.

• Mobilenhet er påkrevd

Når Sonos-anlegget er i en trådløs konfigurering, bevarer det en historikk over alle Wi-Fi-nettverkene det har brukt. Denne artikkelen viser hvordan du fjerner informasjon om Wi-Fi-nettverk som anlegget ikke trenger lenger. Merk at du bare kan fjerne et Wi-Fi-nettverk hvis anlegget har vært koblet til flere nettverk tidligere, eller hvis du har endret anlegget til en kablet konfigurering.

2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på Nettverk > Nettverk.
  4. Trykk på nettverket du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern.