Fjerne Sonos-produkter som ikke er kompatible med S2

For å oppdatere Sonos-systemet ditt til Sonos S2, må du først fjerne alle Sonos-produkter som ikke er kompatible med S2, fra systemet. Du kan gjøre det med verktøyet for produktfjerning som du finner i Sonos-appen.

Verktøyet for produktfjerning vil tilbakestille disse produktene til fabrikkinnstillingene og slette alle brukerdata, inkludert favoritter, spillelister, kontoer for musikktjenester og innstillinger.

Du kan fremdeles bruke Sonos-produktene du fjernet, men de må konfigureres på nytt hver for seg med Sonos S1 Controller-appen. Du kan finne ut hvordan dette gjøres i artikkelen om konfigurering av et separat Sonos S1-system.

Fjern produkter med verktøyet for produktfjerning

1. Åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på Systemverktøy, og trykk så på Fjern produkter.
  4. Følg trinnene på skjermen og fjern produktene som ikke er kompatible.

Hvis Fjern produkter er nedtonet eller mangler, kan du fjerne eventuelle produkter som ikke er kompatible med S2 ved å tilbakestille dem til fabrikkinnstillingene. Du kan sjekke hvilke produkter som ikke er kompatible med S2 ved å se artikkelen vår om S2-kompatibilitet.

Så snart produktene som ikke er kompatible med S2 er fjernet, kan du oppdatere Sonos-systemet til S2. Den nye Sonos S2-appen vil bli den primære Sonos-appen.