Konfigurere Sonos Roam

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Denne artikkelen hjelper deg i gang med konfigurasjonen av Sonos Roam. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Arc.

Før du begynner

• Slå på Sonos Roam ved å trykke på knappen på baksiden eller ved å koble den til strøm via USB-kabelen. Et blinkende grønt lys vises på Roam når den er klar til å konfigureres.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Roam

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Roam og legge til musikktjenester.

Legge til Roam i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Roam til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis Roam har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår om «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Du kan når som helst skifte Roam over til Bluetooth-modus. I artikkelen Sonos Roam med Bluetooth finner du instruksjoner om hvordan du parer Move til Bluetooth-enheter.

Du finner mer informasjon om Sonos Roam og funksjonene dens i artiklene Slik lader du Roam, Bytte lyd mellom Roam og dine andre Sonos-produkter, og Automatisk Trueplay.