Konfigurering av Sonos Roam 2

Denne artikkelen hjelper deg i gang med konfigurasjonen av Sonos Roam 2.

Når du pakker ut Roam 2 for første gang, kan du koble den til Bluetooth-enheten din og begynne å lytte til lyd med en gang. For å koble Roam 2 til WiFi-nettverket ditt og gruppere den med andre Sonos-produkter, må du sette den opp ved hjelp av Sonos-appen for iOS eller Android.

Før du begynner

• Slå på Sonos Roam 2 ved å trykke på strømknappen på baksiden eller ved å koble den til strøm via USB-kabel. Roam 2 vil vise et blinkende grønt lys når den er klar til å konfigureres.
  • Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Appen vil veilede deg gjennom oppsettprosessen.

Konfigurer et nytt Sonos-anlegg med Roam 2

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Velg Konfigurer nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Velg Legg til på hurtigmeldingen som viser Roam 2.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Roam 2 og legge til innholdstjenester.

Legg til Roam 2 i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger menyen og velg Legg til høyttaler eller komponent.
  3. Følg trinnene i appen for å legge til Roam 2 i Sonos-anlegget ditt.

Problemer under oppsettet?

Hvis Roam 2 har problemer med å koble til under oppsettet, sjekk vår “Produkt ikke funnet”-artikkel for litt hjelp.

Du kan når som helst bytte Roam 2 til Bluetooth-modus. Se vår artikkel om paring av Roam-produkter med Bluetooth for instruksjoner om hvordan du parer Roam med Bluetooth-enhetene dine.

For mer informasjon om Roam 2 og funksjonene dens, se våre artikler om lading av Roam-produkter, bytte lyd fra Roam-produktet til dine andre Sonos-høyttalere, og Auto Trueplay.