Ingen lyd fra et Sonos-hjemmekinoprodukt

Denne artikkelen dekker hvorfor det kanskje ikke kommer noe lyd fra Sonos-hjemmekinoproduktet når TV-en spiller av fra spesifikke kilder som en spillkonsoll eller en strømmetjeneste.

Hvis hjemmekinoproduktet spiller lyd, men stopper eller hopper over noe uten varsel, se artikkelen vår om TV-lyden stopper eller hopper over deler.

Før du begynner, pass på at du har konfigurert Sonos-hjemmekinoproduktet med Sonos-appen før du prøver å spille av lyd fra TV-en din.

Ingen lyd fra noen kilde mens du er tilkoblet med en optisk kabel

Sjekk den optiske kabelen

Sjekk for å sikre at den optiske kabelen er godt festet i begge ender. Den optiske kabelen eller adapteren ble kanskje sendt med en støvhette på enden. Kontroller at hetten er fjernet før kablene kobles til TV-en eller til høyttaleren for hjemmekino.

Still inn TV-en slik at den sender lyd på den optiske utgangen

TV-en er kanskje stilt inn til å sende lyden ut på de interne høyttalerne. Kontroller lydinnstillingene på TV-en for å sikre at den er stilt inn for å gi lyd gjennom den optiske porten.

Ingen lyd ved avspilling av Blu-ray-plater

Justere lydformatet

Blu-ray-plater bruker ofte DTS-lydformatet som ikke støttes av Sonos S1-anlegg. Noen Blu-ray-spillere og spillkonsoller har muligheten til å kode DTS om til et format som Sonos S1 støtter, som Dolby Digital 5.1. Se brukerhåndboken til spillkonsollen eller Blu-ray-spilleren for spesifikke instruksjoner og innstillinger.

Vi anbefaler å oppdatere til Sonos S2 hvis du vil spille av innhold med DTS-lyd.

Ingen lyd ved strømming fra en videostrømmetjeneste

Justere enhetens lydformat

Noe innhold i strømmetjenester (slik som Netflix eller Vudu) strømmes med Dolby Digital Plus surroundlyd, som bare støttes av Sonos Arc og Arc SL. For å løse dette, endre formatet på enhetens lydutgang til et støttet lydformat. Kontroller produkthåndboken eller kontakt produsenten for spesifikke trinn for å endre lydformatet for enheten.