Sonos-produktet viser et kontinuerlig blinkende hvitt lys etter oppdatering til 15.6

Fra versjon 15.6 av Sonos S2-programvaren har vi justert hvordan en del av de eldre Sonos-produktene bruker sitt interne minne. Hvis noe går galt under oppdateringen, slik som en strømstans, vil kanskje ikke Sonos-produktet starte etterpå. Dette vises av et kontinuerlig blinkende hvitt statuslys.

Denne artikkelen viser hvordan du fikser Sonos-produktet som er berørt av dette.

Produkter dette gjelder

Denne artikkelen gjelder de følgende Sonos-produktene som kjører S2-programvaren:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)

Hvis du har et lignende problem med et Sonos-produkt som ikke står i denne listen, kontakt brukerstøtte for Sonos for ytterligere hjelp.

Problem

Denne løsningen gjelder hvis det aktuelle Sonos-produktet har et kontinuerlig blinkende hvitt lys og ikke skifter til et fast hvitt lys etter oppdatering til programvareversjon 15.6 eller nyere. Sonos-produktet vies som «Ikke tilkoblet» eller «Oppdaterer» i Sonos-appen.

Løsning

Sonos-produktet må midlertidig kobles til Internett med en kablet Ethernet-forbindelse for å løse problemet. Du må kanskje ta ut støpselet til Sonos-produktet og flytte det nærmere ruteren for å fullføre disse trinnene.

1. Koble det aktuelle Sonos-produktet til nettverket med en Ethernet-kabel.
  2. Vent omkring fem minutter for at Sonos-produktet skal løse problemet. Sonos-produktet vil vise et blinkende, hvitt lys under denne prosessen.
  3. Når den er ferdig, viser Sonos-produktet et fast, hvitt lys og vil vises i Sonos-appen igjen.

Du må kanskje prøve oppdateringen på nytt fra Sonos-appen for å fullføre oppdateringsprosessen. Etter at Sonos-produktet har startet igjen, kan du koble fra Ethernet-kabelen.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd trinnene ovenfor, kontakt Brukerstøtte for Sonos for mer hjelp.