Forespørsler til Sonos Voice Control fungerer ikke

Denne artikkelen har trinn for å løse problemer med at Sonos Voice Control ikke følger kommandoer, ikke reagerer i det hele tatt, eller reagerer med «Sorry, I don’t understand.»

Kontroller at Sonos Voice Control er konfigurert

Kontroller at Sonos Voice Control er konfigurert på den høyttaleren du bruker i øyeblikket:

1. Fra fanen  Innstillinger trykker du på Tjenester og tale.
  2. Under Stemme, trykker du på Sonos Voice Control for å se hvilke produkter det er konfigurert på.
  3. Hvis Sonos Voice Control ikke er angitt under Stemme, eller det er satt opp å et annet produkt enn det du bruker, se artikkelen vår om konfigurering av Sonos Voice Control.

Sjekk mikrofonen

Hvis den stemmeaktiverte Sonos-høyttaleren har en fysisk mikrofonbryter, kontroller at den er slått på.

Sjekk i tillegg statuslyset ovenfor mikrofonknappen eller stemmetjenesteknappen . Hvis lyset er av, trykker du på knappen for å gjenaktivere mikrofonen eller stemmetjenesten, og deretter prøver du kommandoen på nytt.

Start Sonos-produktet på nytt

Start Sonos-produktene det gjelder på nytt ved å følge trinnene i denne artikkelen.

Flytt Sonos-produktet ditt

Start med å flytte det stemmeaktiverte produktet nærmere mens du gir en kommando. Hvis kommandoene begynner å virke, flytter du så det stemmeaktiverte Sonos-produktet bort fra vegger, andre høyttalere og kilder til bakgrunnsstøy for å sikre at Sonos Voice Control kan høre deg.

Kontroller at språket er tilgjengelig i området ditt

Sonos Voice Control støtter i øyeblikket amerikansk engelsk og fransk. Selv om Sonos Voice Control er tilgjengelig i hele verden, fungerer kanskje ikke noen forespørsler som foretas som forventet, hvis en snakker fransk eller engelsk som avviker fra den i USA og Frankrike.

Tilbakestill Sonos Voice Control

1. Fjern Sonos Voice Control

1. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android.
  2. Fra fanen  Innstillinger trykker du på Tjenester og tale.
  3. Trykk på Sonos Voice Control.
  4. Trykk på rommet der du har problemet med Sonos Voice Control.
    • Hvis du har et rom med flere stemmeaktiverte produkter, velg det spesifikke produktet som har Sonos Voice Control aktivert.
  5. Trykk på Fjern Sonos Voice Control.

2. Legg til Sonos Voice Control på nytt

1. Fra fanen  Innstillinger trykker du på Tjenester og tale.
  2. Trykk på Legg til en stemmeassistent.
  3. Trykk på Sonos Voice Control.
  4. Følg instruksjonene i appen for å legge til Sonos Voice Control i Sonos-anlegget ditt.