Konfigurering av Sonos Voice Control

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Denne artikkelen viser hvordan du konfigurerer Sonos Voice Control for Sonos-anlegget. Så snart den er konfigurert kan du bruke Sonos Voice Control til å be om musikk, styre avspilling, gruppere og avgruppere rom med mer.

Sonos Voice Control er tilgjengelig på amerikansk engelsk og fransk.

Før du begynner

• Oppdater Sonos-anlegget til nyeste versjon.
  • Du kan legge til Sonos Voice Control i alle S-anlegg med et stemmeaktivert Sonos-produkt.
  • Du kan aktivere Sonos Voice Control og Amazon Alexa på den samme høyttaleren. Selv om du ikke kan aktivere Sonos Voice Control og Google Assistent på den samme høyttaleren, kan du aktivere Google Assistent på en annen høyttaler i det samme anlegget.

Legg til Sonos Voice Control

1. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android.
  2. Fra fanen Innstillinger trykker du på Tjenester og tale.
  3. Trykk på Legg til en stemmeassistent.
  4. Trykk på Sonos Voice Control.
  5. Følg instruksjonene i appen for å legge til Sonos Voice Control i Sonos-anlegget ditt.

Bruk Sonos Voice Control

Sonos Voice Control gir rask og nøyaktig styring av musikken og Sonos-anlegget ditt Se artikkelen vår om å styre Sonos med Sonos Voice Control for å finne ut mer.

Musikktjenester som Apple Music fungerer med Sonos Voice Control. Se artikkelen vår for hele listen med musikktjenester som kan brukes. Hvis du har flere musikktjenester, sørg for at du setter favoritten din som standard.

Fiks problemer med Sonos Voice Control

Hvis Sonos Voice Control ikke reagerer eller forespørslene dine ikke fungerer, se artikkelen vår om feilsøking av Sonos Voice Control.