Opsætning af din Sonos Roam

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med at konfigurere din Sonos Roam. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Roams produktside.

Før du går i gang

• Tænd for din Sonos Roam ved at trykke på knappen på bagsiden eller ved at slutte enheden til strøm via et USB-kabel. Roam vil vise et blinkende grønt lys, når den er klar til opsætning.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Roam

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt.
  4. Følg trinnene i appen for at opsætte din Roam og tilføje dine musiktjenester.

Føj Roam til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at slutte Roam til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Roam har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Du kan til enhver tid skifte Roam over til Bluetooth-tilstand. I vores artikel Parring af Sonos Roam med Bluetooth kan du se, hvordan du parrer din Roam med Bluetooth-enheder.

Du kan finde flere oplysninger om Sonos Roam og dens funktioner i vores artikler opladning af din Roam, skift lyd fra Roam til dine andre Sonos-produkter og automatisk Trueplay.