Om Sonos Aces första uppdatering

Den här uppdateringen kommer att aktivera flera funktioner tillgängliga för Sonos Ace.

Appanpassning

Efter uppdateringen kan du anpassa följande funktioner med Sonos-appen:

Flytta tv-ljudet

Den här uppdateringen aktiverar funktionen Flytta tv-ljudet för Sonos Ace.

• Streama omslutande rymligt ljud från Sonos Arc till Sonos Ace.
  • Aktivera eller inaktivera huvudspårning när du lyssnar på hemmabio med rymligt ljud.
  • Stöd kommer snart för Beam (Gen 1), Beam (Gen 2) och Ray.