Lägg till en musiktjänst i Sonos

I den här artikeln beskrivs hur du bläddrar bland musiktjänster och lägger till dem i Sonos-systemet. Du kan även lägga till flera konton för samma musiktjänst genom att följa anvisningarna nedan för varje konto. I vår artikel om att använda flera konton hittar du information om hur du växlar mellan dina konton. Om du inte lyckas hitta eller lägga till en musiktjänst hittar du användbar information i vår artikel om problem med att lägga till musiktjänster.

iOS eller Android:

1. Öppna Sonos-appen.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på Tjänster och röst.
  3. Under Musik och innehåll väljer du Lägg till en tjänst.
  4. Tryck på tjänsten som du vill lägga till.
  5. Tryck på Lägg till i Sonos.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till kontot för musiktjänsten.

Mac eller pc:

1. Öppna Sonos-appen.
  2. Under Välj en musikkälla klickar du på Lägg till musiktjänster.
  3. Klicka på tjänsten som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till kontot för musiktjänsten.

Läs vår artikel om musiktjänster som saknas om du inte hittar musiktjänsten som du söker.

iOS eller Android:

1. Öppna Sonos-appen.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på Tjänster och röst.
  3. Under Musik och innehåll väljer du Lägg till en tjänst.
  4. Tryck på tjänsten som du vill lägga till.
  5. Tryck på Lägg till i Sonos.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till kontot för musiktjänsten.

Mac eller pc:

1. Öppna Sonos-appen.
  2. Under Välj en musikkälla klickar du på Lägg till musiktjänster.
  3. Klicka på tjänsten som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till kontot för musiktjänsten.

Läs vår artikel om musiktjänster som saknas om du inte hittar musiktjänsten som du söker.