Larm fungerar inte på bärbara Sonos-produkter

Den här artikeln beskriver vad du ska göra om du harställt in ett alarm på din Move- eller Roam-produkt som inte går igång som det ska.

Detta händer vanligtvis när inställningenBatterisparare är aktiverad på din bärbara Sonos-produkt. När den här inställningen är påslagen stängs den bärbara Sonos-produkten av helt efter 30 minuters inaktivitet istället för att gå i viloläge. Detta förhindrar att den vaknar för att sätta igång schemalagda alarm.

Batterisparläge är aktiverat som standard på Roam, Roam 2 och Roam SL. Det är inaktiverat som standard på Move och Move 2.

Följ stegen nedan för att inaktivera Batterisparläge på alla bärbara produkter du vill använda med larm.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till menyn Inställningar och välj Hantera bredvid Ditt system.
  2. Välj Larm och se till att ditt larm är korrekt inställt på din bärbara Sonos-produkt.
  3. Gå tillbaka till menyn Inställningar och välj din bärbara Sonos-produkt från systemlistan.
  4. Under Batteri, ställ in Batterisparare till av.

Sonos S1 Controller-app för iOS eller Android

1. Öppna fliken Rum och välj Alarm-ikonen. Se till att ditt alarm är korrekt inställt på din bärbara Sonos-produkt.
  2. Gå sedan till fliken Inställningar, välj System, och välj sedan din bärbara Sonos-produkt.
  3. Under Batteri, ställ in Batterisparläge till av.

Din bärbara Sonos-produkt kommer nu att sätta igång ett larm vid den schemalagda tiden.