Kompatibilitet för Charter / Spectrum SAX2V1S, SAX2V1R, SAX1V1S

Dessa routrar har ett känt problem som förhindrar dem från att fungera med Sonos. Lösningen nedan kommer att säkerställa att de fungerar med Sonos.

Problem

När ditt Sonos-system är i en trådlös installation, försvinner Sonos-produkter från Sonos-appen.

Lösning

Charter / Spectrum har löst detta problem med nyliga firmware-uppdateringar för dessa routrar. Kontakta Charter / Spectrum's kundtjänstteam för att lära dig hur du uppdaterar din routers firmware.

När du pratar med deras serviceteam, vänligen se till att din router är på en av de godkända firmwareversionerna:

• Sagemcom 6E (firmware 1.5.6)
  • Sagemcom 6 (firmware 4.4.4)
  • Sercomm 6E (firmware 1.3.6)

Du kan också lösa detta problem genom att använda ditt Sonos-system i en trådbunden installation.