Felkod 1005 vid uppdatering av Sonos

Felkod 1005 visas när dina Sonos-produkter inte lyckas återansluta till nätverket efter en uppdatering. Nedan beskrivs några åtgärder som vanligtvis åtgärdar det här felet.

Kontrollera statuslampan på Sonos-produkterna

Om lampan på en Sonos-produkt lyser med ett fast sken eller blinkar vitt, utför resten av åtgärderna nedan. Om statuslampan gör någonting annat hittar du mer information i vår artikel om Sonos LED-lampor.

Starta om Sonos-produkterna

Starta om alla dina Sonos-produkter. När du har startat om alla Sonos-produkterna, kontrollera att de visas i Sonos-appen och gör sedan ett nytt försök att utföra uppdateringen.

Flytta dig närmare Wi-Fi-routern

Om det är möjligt, flytta enheten med Sonos-appen närmare routern och gör sedan ett nytt försök att utföra uppdateringen.