Fel när hemmabioprodukt från Sonos ansluts till tv:n

Den här artikeln beskriver vanliga problem som kan uppstå när du installerar en hemmabioprodukt från Sonos samt länkar till felsökningsguider för att lösa problemen.

Ingen HDMI ARC identifierad

Det här felet uppstår om Sonos inte lyckas uppfatta någon ljudsignal från tv:n via HDMI-kabeln. Kontrollera att hemmabioprodukten från Sonos är ansluten till tv:ns HDMI ARC-port och att tv:n är påslagen och spelar upp ett tv-program eller en film. Läs vår artikel om hemmabioprodukter från Sonos som inte spelar upp något ljud för mer hjälp.

Ingen tv-signal identifierad

Det här felet uppstår om Sonos inte lyckas identifiera någon ljudsignal från tv:n via en optisk kabel eller optisk adapter. Kontrollera att hemmabioprodukten från Sonos är ansluten till tv:ns digitala optiska port och att tv:n är påslagen och spelar upp ett tv-program eller en film. Läs vår artikel om hemmabioprodukter från Sonos som inte spelar upp något ljud för mer hjälp.

Fjärrkontrollen till tv:n hittades inte

Nedanstående fel betyder att hemmabioprodukten från Sonos inte hittade fjärrkontrollen till tv:n. Kontrollera att fjärrkontrollen uppfyller våra krav på fjärrkontroll till tv och läs artikeln Sonos hittar inte tv:ns fjärrkontroll för mer hjälp.