Ljudet förändras inte efter Trueplay-justering

Trueplay mäter hur ljudet reflekteras av väggar, möbler och andra ytor i ett rum och finjusterar sedan din Sonos-högtalare så att den låter fantastiskt oavsett var du har placerat den.

Om Sonos-högtalaren redan står på en plats som ger bra akustik kommer Trueplay bara att göra mindre justeringar av ljudet och det är möjligt att du inte hör skillnaden när justeringen är klar.

Om du inte hör någon skillnad och vill justera ljudet ytterligare kan du använda EQ-inställningen i Sonos-appen. Du kan även jämföra ljudet med och utan Trueplay-justering genom att slå av och på Trueplay.