Installera Sonos Move

Den här artikeln guidar dig genom installationen av Sonos Move på ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Move.

Innan du börjar

• Koppla den medföljande strömbasen till ett eluttag och placera sedan Sonos Move på strömbasen för att slå på den. En lampa blinkar grönt ovanpå Move när den är redo att installeras.

• Sonos Move måste installeras på ett Wi-Fi-nätverk innan den kan användas som en Bluetooth-högtalare.

Installera ett nytt Sonos-system med Move

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Välj Högtalare eller komponent, och skapa sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Välj Lägg till i popup-fönstret som visar din Move.
    • Om du använder Sonos S1 Controller, välj Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ stegen i appen för att installera din Move och lägga till dina innehållstjänster.

Lägg till Move i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Gå till menyn Inställningar och välj Lägg till högtalare eller komponent.
    • Om du använder Sonos S1 Controller-appen, gå till fliken Inställningar och välj System > Lägg till produkt.
  3. Följ stegen i appen för att lägga till Move i ditt Sonossystem.

Problem med installationen?

Om Sonos Move inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

När Move har installerats och är ansluten till Wi-Fi kan du när som helst byta till Bluetooth-läget. Se vår artikel om att Parkoppla Sonos Move via Bluetooth för instruktioner om hur du parkopplar Move med andra Bluetooth-enheter.

Observera att Sonos Move måste befinna sig inom Wi-Fi-nätverkets räckvidd, även om den står nära en annan Sonos-produkt. Move kan ansluta till routerns Wi-Fi-nätverk, men inte till det separata trådlösa nätverk som skapas av en kabelansluten Sonos-produkt.

Mer information om Sonos Move och dess funktioner finns i våra artiklar om att ladda din Move, ta med dig Move utomhus och automatisk Trueplay.