Installera Sonos Move

• Mobil enhet krävs

Den här artikeln guidar dig genom installationen av Sonos Move på ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Move.

Innan du börjar

• Koppla den medföljande strömbasen till ett eluttag och placera sedan Sonos Move på strömbasen för att slå på den. En lampa blinkar grönt ovanpå Move när den är redo att installeras.

• Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen.

• Sonos Move måste installeras på ett Wi-Fi-nätverk innan den kan användas som en Bluetooth-högtalare.

Installera ett nytt Sonos-system med Move

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1-appen, tryck på Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Move och lägga till musik- och rösttjänster.

Lägg till Move i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Move till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos Move inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

När Move har installerats och är ansluten till Wi-Fi kan du när som helst byta till Bluetooth-läget. Se vår artikel om att Parkoppla Sonos Move via Bluetooth för instruktioner om hur du parkopplar Move med andra Bluetooth-enheter.

Observera att Sonos Move måste befinna sig inom Wi-Fi-nätverkets räckvidd, även om den står nära en annan Sonos-produkt. Move kan ansluta till routerns Wi-Fi-nätverk, men inte till det separata trådlösa nätverk som skapas av en kabelansluten Sonos-produkt.

Mer information om Sonos Move och dess funktioner finns i våra artiklar om att ladda din Move, ta med dig Move utomhus och automatisk Trueplay.