Byt ut batteriet i Sonos Move eller Move 2

Du kan byta det uppladdningsbara batteriet i Sonos Move eller Move 2 med hjälp av ett paket med ersättningsbatteri. Paketet innehåller både batteriet och de verktyg och anvisningar som behövs vid installationen.

Batterierna i Move och Move 2 är kompatibla med varandra. Du kan byta ut Moves batteri mot ett Move 2-batteri för att öka speltiden med ca 25 %, till ungefär 13,5 timmar.

Installera det nya batteriet

Innan du installerar det nya batteriet, se till att Movehögtalaren är helt avstängd genom att trycka på strömknappen och hålla den intryckt i minst tio sekunder.

1.

Placera Move eller Move 2 upp och ner på en platt yta så att den gummiförsedda sidan är uppåt.

2.

Använd den medföljande Sonosstickan för att lyfta båda ändarna av den långa gummiremsa som går längs med produktens undersida.

3.

Använd den medföljande insexnyckeln för att avlägsna de två skruvarna under ändarna av gummiremsan.

4.

Håll i båda ändarna av gummiremsan och lyft upp batteriet ur högtalaren.

5.

Sätt i ersättningsbatteriet.

6.

Använd Sonosstickan för att lyfta båda ändarna av gummiremsan på ersättningsbatteriet. Använd sedan insexnyckeln och skruvarna för att se till att det sitter säkert på plats.

7.

När det nya batteriet är fastskruvat, placera Movehögtalaren på strömbasen för att slå på den.

Återvinn det gamla batteriet

Du kan lämna in batteriet för återvinning på valfri återvinningscentral som tar emot elektronikavfall. Du kan även kontakta oss och begära en förbetald fraktsedel om du föredrar att skicka tillbaka batteriet till oss istället.