Installera Sonos Era 100

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos Era 100. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Era 100.

Innan du börjar

• Placera Era 100 på önskad plats och anslut den till ett eluttag.
  • Ladda ner Sonos S2-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen.
  • Era 100 måste installeras på ett Wi-Fi-nätverk innan den kan användas som en Bluetoothhögtalare.

Installera ett nytt Sonossystem med Era 100

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett Sonoskonto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonosprodukt.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Era 100 och lägga till musik- och rösttjänster.

Lägg till Era 100 i ett befintligt Sonossystem

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Era 100 till Sonossystemet.

Problem med installationen?

Om Era 100 inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

Ytterligare information

• När Era 100 har installerats och är ansluten till Wi-Fi kan du när som helst byta till Bluetoothläget. Du hittar mer information i vår artikel om att ansluta Era 100 till Bluetoothenheter.
  • Era 100 har en USB-C-port på baksidan som kan användas tillsammans med Sonos linjeingångsadapter eller Sonos kombinerad adapter. Båda adaptrarna gör det möjligt att ansluta en 3,5 mm ljudkabel till Era 100 och lyssna på ljud via linjeingången. Den kombinerade adaptern har en nätverksport som kan användas för att ansluta Era 100 till nätverket.