Installera Sonos Roam SL

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos Roam SL. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Roam SL.

Innan du börjar

• Sätt på Sonos Roam SL genom att trycka på knappen på baksidan eller ansluta den till ström via en USB-kabel. En lampa blinkar grönt på Roam SL när den är redo att installeras.

Installera ett nytt Sonos-system med Sonos Roam SL

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som visar din Sonos Roam SL.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Sonos Roam SL och lägga till musiktjänster.

Lägg till Sonos Roam SL i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Sonos Roam SL till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos Roam SL inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

Du kan när som helst byta till Bluetooth-läget på Roam SL. Läs vår artikel Anslut Sonos Roam SL via Bluetooth för instruktioner om hur du ansluter Roam SL till Bluetooth-enheter.

Du hittar information om laddning i vår artikel om att ladda Roam och Roam SL.