Installera Sonos Sub Mini

Den här artikeln guidar dig genom installationen av Sonos Sub Mini. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Sub Mini.

Innan du börjar

• Placera din Sub Mini på önskad plats och anslut den till ett eluttag. Se till att minst en sida av slitsen är fri från hinder. Om du placerar den vertikalt mot en vägg, blockera inte främre öppningen.
  • Sub Mini kan inte läggas till i odrivna eller bärbara Sonos-produkter. Se alla Sonos-produkter som stöder Sub Mini.
  • Om du installerar en Sonos hemmabiohögtalare och Sub Mini samtidigt, installera hemmabiohögtalaren först. Appen kommer att guida dig genom att lägga till din Sub Mini under installationsprocessen.
  • Om du lägger till en Sub Mini till en Sonos-högtalare som redan är installerad, följ stegen nedan.

Lägg till en Sub Mini

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Gå till Inställningar-menyn.
  3. Under Mitt system, välj det rum du vill lägga till din Sub Mini i.
  4. Välj Anslut Sub.
  5. Följ anvisningarna för att lägga till Sub Mini i ditt Sonos-system.

Om du redan har installerat din Sub Mini men vill använda den i ett annat rum, se vår artikel om att ta bort din Sub.

Problem med installationen?

Om din Sonos Sub Mini har problem med att ansluta under installationen, kolla vår “Produkten hittades inte”-artikel för att få hjälp.

Ändra ljudinställningarna för Sub Mini

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Gå till  Inställningar-menyn.
  3. Under Om mitt system, välj rummet där din Sub Mini befinner sig.
  4. Under Ljud, välj Subljud.

Du kan justera inställningarna som listas nedan.

Inställning

Beskrivning

Sub

Tryck på strömbrytaren för att växla Sub Minis ljud av eller på.

Subnivå

Använd reglaget för att öka eller minska volymen på Sub Minis ljud.

Faskontroll

Välj 0° eller 180° för att vända fasen på Sub Minis ljud. Justera denna inställning om du inte hör tillräckligt med bas från din vanliga lyssningsposition.

Faskontrollen ställs in när du Trueplay ett rum med en Sub Mini och kan inte ändras medan Trueplayjustering är aktiverad.

Återställ

Tryck här för att återställa alla ljudinställningar för Sub Mini till deras standardvärden.