Justera din Arc Ultra, Era 100 eller Era 300 med Trueplay

Trueplay mäter hur ljud reflekteras från väggar, möbler och andra ytor i ett rum, och finjusterar sedan din Sonosprodukt för att säkerställa att den låter bra oavsett var du har placerat den.

Justeralternativ

När du justerar en Arc Ultra, Era 100 eller Era 300 har iOS-användare två olika Trueplayalternativ att välja mellan: snabbjustering eller avancerad justering. Android-användare kan endast genomföra processen för snabbjustering.

Snabbjustering

Snabbjustering använder de inbyggda mikrofonerna på din Arc Ultra, Era 100 eller Era 300 för att stämma in sig efter sin nuvarande plats. Mikrofonströmbrytaren måste vara påslagen för att din högtalare ska kunna genomgå snabbjustering.

Observera att snabbjustering inte är tillgänglig när en Era 100 eller Era 300 används som en högtalare för hemmabiosurround.

Avancerad justering

iOS-användare kan välja att genomgå den avancerade justeringsprocessen. Sonos-appen använder mikrofonen på din iOS-enhet för att utföra en mer exakt justering av din Arc Ultra, Era 100 eller Era 300. Den avancerade justeringsprocessen är densamma Trueplay-processen som för närvarande är tillgänglig för de flesta Sonos-produkter.

Starta justeringsprocessen

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till Inställningar menyn.
  2. Under Mitt system, välj din Arc Ultra, Era 100 eller Era 300.
  3. Under Ljud, välj Trueplay, sedan Trueplayjustering.
  4. Om du använder iOS, välj antingen Snabbjustering eller Avancerad justering för att fortsätta. Android-användare kommer automatiskt att genomgå processen för snabbjustering.
  5. Följ instruktionerna i appen för att slutföra Trueplay-processen.

När du har justerat din Sonos-produkt kan Trueplayjusteringarna växlas av och på från samma meny.

Ytterligare detaljer