Trueplay-kompatibla enheter och Sonos-produkter

Den här artikeln beskriver vilka mobila enheter och Sonos-produkter som är kompatibla med Trueplay.

Mobila enheter som stöds

Trueplay-justering är tillgängligt på alla iOS- och iPadOS-enheter som stöds fullt ut, förutom de enheter som anges nedan under Kommer snart.

Androidenheter och enheter med betaversioner av iOS eller iPadOS kan använda snabbjusteringsversionen av Trueplay, om denna är tillgänglig. Snabbjustering stöds för närvarande av Era 100 och Era 300.

Om du inte äger någon av de enheter som stöds kan du låna en enhet av någon annan för att Trueplay-justera dina produkter. Så länge du inte flyttar på Sonos-produkterna behöver Trueplay-justeringen bara genomföras en gång per produkt.

Stöds inte för närvarande

• iPod touch (7:e generationen)
  • iPad Pro 11 tum (2:a generationen)
  • iPad Pro 11 tum (3:e generationen)
  • iPad Pro 11 tum (4:e generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum (4:e generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum (5:e generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum (6:e generationen)
  • iPad (10:e generationen)

Sonos-produkter som stöds

Trueplayjustering fungerar på alla Sonosprodukter utom Port, Connect och Roam SL. Trueplay fungerar även när Sonosprodukter har konfigurerats som stereopar, som surroundhögtalare i hemmabiosystem samt när en Sub eller Sub Mini har lagts till.

Amp

Amp har stöd för Trueplay när den används tillsammans med Sonos vägg- eller takhögtalare från Sonance. Trueplay fungerar inte på Sonos arkitektoniska utomhushögtalare från Sonance.

Amp har även stöd för Trueplay när den används som förstärkare för de bakre kanalerna i ett hemmabiosystem från Sonos.

Connect:Amp

Connect:Amp kan bara justeras med Trueplay om den används som förstärkare för de bakre kanalerna i ett hemmabiosystem från Sonos.

De bärbara Sonosprodukterna Move och Roam

Move, Move 2 och Roam justerar sig själva med automatisk Trueplay, som tar hänsyn till vad som spelas och var högtalaren befinner sig. Automatisk Trueplay™ är nu tillgängligt på Roam SL.