Om Sonos Aces første opdatering

Denne opdatering vil aktivere flere funktioner tilgængelige for Sonos Ace.

App-tilpasning

Efter opdateringen kan du tilpasse følgende funktioner ved hjælp af Sonos-appen:

Swap TV-lyd

Denne opdatering aktiverer Swap TV-lyd funktionen for Sonos Ace.

• Stream omsluttende rumlig lyd fra Sonos Arc til Sonos Ace.
  • Aktivér eller deaktivér hovedsporing, når du lytter til hjemmebiograf rumlig lyd.
  • Understøttelse kommer snart for Beam (Gen 1), Beam (Gen 2) og Ray.