Fejlen "Adgang nægtet", når du bruger musikbiblioteket

Fejlen opstår, når Sonos prøver at afspille musik fra en computer eller et NAS-drev, men computerens tilladelser til deling af filer og mapper er ikke indstillet korrekt. Nedenfor kan du se nogle almindelige trin, du kan udføre for at rette fejlen.

Fjern dit musikbibliotek, og tilføj det igen

Hvis du fjerner og tilføjer dit musikbibliotek igen, fjernes de eksisterende Sonos-tilladelser til deling af mappen, og de genoprettes, når du tilføjer det igen.

Konfigurering af din firewall

Sikkerhedssoftware med en firewall kan blokere en computers evne til at dele musikfiler med Sonos via dit netværk. Se vores artikel om firewalls for at sikre, at den er konfigureret til at give Sonos lov til at oprette forbindelse til din computer.

Forhør dig hos din IT-administrator

Hvis du bruger en arbejdscomputer, der administreres af et IT-team, skal du forhøre dig hos dem for at finde ud af, om dine tilladelser er indstillet til fildeling.