Alarmer virker ikke på bærbare Sonos-produkter

Denne artikel beskriver, hvad du kan gøre, hvis du har indstillet en alarm på din Move, Roam eller Roam SL, og alarmen ikke udløses korrekt.

Dette sker som regel, når batterisparefunktionen er aktiveret på dit bærbare Sonos-produkt. Når denne indstilling er slået til, slukker det bærbare Sonos-produkt helt efter 30 minutters inaktivitet i stedet for at gå i dvaletilstand. Det forhindrer produktet i at vågne op, når en alarm skal udløses.

Som standard er batterisparefunktionen slået til på Roam og Roam SL og slået fra på Move.

Følg nedenstående trin for at slå batterisparefunktionen fra på et bærbart produkt, hvor du ønsker at bruge alarmer.

Sådan indstiller du din alarm og deaktiverer batterisparefunktionen

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen System skal du trykke på ikonet Alarmer. Sørg for, at din alarm er indstillet korrekt på dit bærbare Sonos-produkt.
  3. Derefter skal du under fanen Indstillinger trykke på System og derefter vælge dit bærbare Sonos-produkt.
  4. Under Batteri skal du indstille Batterisparefunktionen til at være slået fra.

Dit bærbare Sonos-produkt udløser nu alarmer som planlagt.