Alarmer virker ikke på bærbare Sonos-produkter

Denne artikel dækker, hvad du skal gøre, hvis du harindstillet en alarm på dit Move- eller Roam-produkt, som ikke går i gang korrekt.

Dette sker normalt, nårBatterispare-indstillingen er aktiveret på dit bærbare Sonos-produkt. Når denne indstilling er slået til, slukker det bærbare Sonos-produkt helt efter 30 minutters inaktivitet i stedet for at gå i dvale. Dette forhindrer det i at vågne op for at aktivere planlagte alarmer.

Batterisparer er som standard aktiveret på Roam, Roam 2 og Roam SL. Det er som standard deaktiveret på Move og Move 2.

Følg trinnene nedenfor for at deaktivere Batterisparer på alle bærbare produkter, du ønsker at bruge med alarmer.

Sonos-app til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen og vælg Administrer ved siden af dit system.
  2. Vælg Alarmer og sørg for, at din alarm er indstillet korrekt på dit bærbare Sonos-produkt.
  3. Gå tilbage til Indstillinger-menuen og vælg dit bærbare Sonos-produkt fra din systemliste.
  4. Under Batteri, sæt Batterisparer til fra.

Sonos S1 Controller-app til iOS eller Android

1. Under fanen Rum, vælg ikonet Alarmer. Sørg for, at din alarm er indstillet korrekt på dit bærbare Sonos-produkt.
  2. Gå derefter til fanen Indstillinger, vælg System, og vælg derefter dit bærbare Sonos-produkt.
  3. Under Batteri, sæt Batterisparer til fra.

Dit bærbare Sonos-produkt vil nu korrekt udløse en alarm på det planlagte tidspunkt.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.